Et typisk kendetegn for JJ Abrams er at lave en lille sniger og komme på bordet med noget, uden at nogen medier har opdaget det.

Teaser traileren til ‘Super 8’ er på samme filmrulle som ‘Iron Man 2’, som først har premiere i USA i weekenden. ‘Super 8’ menes at være en dæk-titel for ‘Cloverfield 2’, som mange folk længe har ventet på at høre nyt om – og i mellemtiden har JJ altså skudt den uden, at nogen har opdaget det.

Det menes at være en prequel til ‘Cloverfield’, da teaseren viser noget fra 70’erne eller 80’erne. Hvis du vil vide, hvad teaseren viser, så se nedenfor:

***SPOILERS***

Insidere som kender til traileren siger, at den viser en flok børn, der skyder en film med en Super 8 kamera i halvfjerdserne eller firserne. Da de udvikler filmen, bemærker de, at der er en alien på filmen. Kilder siger også, at ‘Super 8’ uden tvivl er forbundet med ‘Cloverfield’ fra 2008 (muligvis en prequel, men ikke en efterfølger).

***SPOILERS SLUT***

Samtidig er der dukket en video med JJ Abrams op på nettet, hvor han taler om en mystisk kasse – se den og døm selv, hvad han mener med det.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.