Læs det seneste nye om Leatherface, der er en prequel til Texas Chainsaw Massacre, hvor vi følger Leatherface og hans start som morder.

I 2013 blev det annonceret, at der ville komme en prequel til Texas Chainsaw Massacre. Filmen blev indspillet i sommeren 2016, men derefter har der været ret stille.

For nylig er der så blevet registreret en amerikansk premieredato på filmdatabasen IMDb – nemlig den 2. januar 2017. Men da vi intet har hørt om en trailer, virker det ikke så sandsynligt, at det holder stik. Lionsgate, der står bag filmen, har heller ikke bekræftet premieredatoen.

Opdatering: Filmen får amerikansk biografpremiere 20. oktober 2017! Men inden da bliver den vist eksklusivt til DirecTV’s kunder fra 21. september 2017.

Leatherface instrueres af den franske gyser-duo Julien Maury & Alexandre Bustillo, der er mest kendt for gyserfilmene Inside (À l’intérieur), Livid (Livide) og Among the Living (Aux yeux des vivants).

Plottet er følgende:

En ung sygeplejerske bliver kidnappet af fire voldelige teenagere, der er undsluppet fra et sindssygehospital og tager hende med på en road trip til helvede. De bliver jagtet af en lige så vanvittig betjent, der er ude efter hævn. Én af disse teenagere ender med at opleve noget frygteligt, der former ham til at blive Leatherface.

Det vides ikke endnu, hvem af de fire teenagere, der spiller titelrollen – det afsløres i løbet af filmen.

De medvirkende tæller Stephen Dorff, Lili Taylor, Vanessa Grasse, Jessica Madsen, Sam Coleman, Sam Strike, Jay Bloor m.fl.

Nedenfor kan du se billeder fra filmen samt en trailer.

leatherface-betjente
leatherface-diner