I dag kl. 17 dansk tid frigiver Universal Pictures endelig den første trailer til ‘Wolfman’.

‘The Wolfman’ er inspireret af den klassiske Universal film og er historien om Lawrence Talbot, som har en forbandelse over sig, der forvandler ham til en varulv. Benicio del Toro spiller Talbot, en ung mand fra London, der vender tilbage til familien gods, da hans bror forsvinder. Hans forsøg på at finde broderen, genforener Lawrence med sin far, men samtidig opdager han, at en foruroligende og uhyggelig skæbne venter på ham.

Filmen instrueres af Joe Johnston (‘Jurassic Park III’, ‘Jumanji’), er skrevet af Andrew kevin Walker (‘Seven’, ‘Sleepy Hollow’) og har stjerner som Benicio del Toro, Anthony Hopkins, Emily Blundt, Hugo Weaving og Geraldine Chaplin medvirkende.

‘Wolfman’ har premiere herhjemme den 12. februar 2010. Se traileren fra kl. 17 i dag på Yahoo Movies.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.