Genindspilningen af ‘Straw Dogs’ er denne gang instrueret af Rod Lurie og har bl.a. James Marsden, Alexander Skarsgård, Kate Bosworth, Dominic Purcell, James Woods, Anson Mount m.fl. på rollelisten.

Manuskriptforfatteren David Summer flytter sammen med sin kone til hendes hjemegn i den sydlige del af landet. Samtidig med de glider mere og mere fra hinanden, bliver en konflikt med byens borgere mere og mere truende for dem.

‘Straw Dogs’ kommer i de danske biografer 8. december.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.