Genindspilningen af ‘Fright Night’ – også kaldet ‘Gysertimen’ herhjemme – er undervejs, og nu er der udkommet en trailer og en ny poster til filmen.

‘Fright Night’ er en komisk gyserfortælling om den unge horror-fan Charley, som bliver overbevist om, at en vampyr er flyttet ind i det store nabohus. Han beslutter sig derfor for at søge hjælp hos en aldrende vampyr-TV-stjerne, der – ligesom Charleys ven og kæreste – tror, at han er blevet mentalt forstyrret.

Hovedrollerne spilles af Anton Yelchin, Colin Farrell, Toni Collette, David Tennant, Imogen Poots m.fl. og er instrueret af Craig Gillespie (Lars and the Real Girl, United States of Tara).

‘Fright Night 3D’ kommer i de danske biografer 15. september 2011.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg