Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i februar 2024? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i februar 2024.

Af nye titler kommer der blandt andet den sydkoreanske serie A Killer Paradox, true crime-dokumentaren Lover, Stalker, Killer og den svenske katastrofefilm Afgrunden / The Abyss.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i januar 2024 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

November Criminals (2017)

Premiere den 1. februar 2024

En ung dreng og hans bedste ven er utilfredse med politiets arbejde og beslutter sig for selv at finde sandheden og efterforske mordet på deres klassekammerat.

The Pledge (2001)

Premiere den 1. februar 2024

En politimand, der er tæt på at gå på pension, efterforsker sagen om mordet på en ung pige og lover forældrene, at han vil blive ved, indtil sagen er opklaret.

Raël: Ufo-profeten – Dokumentarserie (2024)

Premiere den 7. februar 2024

Denne dokuserie omfatter interviews med Raël og hans følgere og ser nærmere på, hvordan en UFO-inspireret religion udviklede sig til en kontroversiel kult.

Læs vores engelske RAËL anmeldelse >

Lover, Stalker, Killer (2024)

Premiere den 9. februar 2024

I denne dokumentar med drejninger prøver en mekaniker at date online for første gang og møder en kvinde, der kører sin romantiske besættelse ud i fatale ekstremer.

Læs vores LOVER, STALKER, KILLER anmeldelse >

A Killer Paradox: Sæson 1 (2024)

Premiere den 9. februar 2024

Efter det ene utilsigtede mord fører til det næste, bliver en helt almindelig universitetsstuderende fanget i en endeløs kattens leg med musen med en snu kriminalbetjent.

Læs vores A KILLER PARADOX anmeldelse >

Kill Me If You Dare (2024)

Premiere den 13. februar 2024

En vindende lottokupon har alvorlige konsekvenser for et ægtepar, da de begynder at planlægge at dræbe hinanden for præmiepengene.

Læs vores engelske KILL ME IF YOU DARE anmeldelse >

Good Morning, Verônica: Sæson 3 (2024)

Premiere den 14. februar 2024

Mens hun leder efter en voldsmand, opdager en underbenyttet betjent et ægtepar med en frygtelig hemmelighed – og den sammensværgelse, der skjuler den.

House of Ninjas: Sæson 1 (2024)

Premiere den 15. februar 2024

Flere år efter de havde lagt deres fantastiske ninjaliv bag sig, må en dysfunktionel familie vende tilbage til hemmelige missioner for at bekæmpe en række trusler.

Læs vores HOUSE OF NINJAS anmeldelse >

Killing Eve – Komplet serie

Premiere den 15. februar 2024

Fascination bliver til besættelse, når en britisk spion er på jagt efter en legesyg, stilfuld og komplet nådesløs snigmorder, der arbejder for en mystisk organisation.

Afgrunden / The Abyss (2024)

Premiere den 16. februar 2024

Mens den svenske by Kiruna synker, er Frigga splittet mellem sin familie og sit arbejde som sikkerhedschef for verdens største underjordiske mine.

Læs vores AFGRUNDEN anmeldelse >

The Bridge Curse: Ritual (2023)

Premiere den 16. februar 2024 (kun med engelsk kontoindstilling)

A group of students test out an augmented reality horror game at a university rumored to be haunted, releasing something sinister — and very real.

Læs vores engelske anmeldelse >

Can I Tell You A Secret? (2024) – Dokumentarserie

Premiere den 21. februar 2024

Tre kvinders liv ændres for altid, da en effektiv stalker infiltrerer deres sociale medier. Og de er kun en brøkdel af hans mange ofre.

Læs vores CAN I TELL YOU A SECRET? anmeldelse >

Mea Culpa (2024)

Premiere den 23. februar 2024

En forsvarsadvokat må vælge mellem familie, pligt og sin egen farlige lidenskab, da hun tager en sag om en kunstner, der er anklaget for mord.

Læs vores engelske MEA CULPA anmeldelse >

The Indrani Mukerjea Story: Buried Truth (2024)

Premiere den 23. februar 2024 (Udskudt af juridiske årsager)

Med nye afsløringer og hidtil uset adgang graver denne dokumentserie ned i den 25-årige Sheena Boras forsvinden og de chokerende følger heraf.

The Indrani Mukerjea Story: Buried Truth (2024) Netflix dokumentar

Code 8: Anden del (2024)

Premiere den 28. februar 2024

I en by, hvor folk med kræfter overvåges og undertrykkes, må en ekskriminel bede en foragtet narkobaron om hjælp for at beskytte en teenager mod en korrupt betjent.

Læs vores CODE 8: ANDEN DEL anmeldelse >

The Mire Millennium (Sæson 3)

Premiere den 28. februar 2024

Det nye årtusinde kommer. Gamle sager får en større sammenhæng. Fortiden indhenter uventet karaktererne, og hemmeligheder fra Gronty-skoven skal løses.

Læs vores engelske THE MIRE MILLENNIUM anmeldelse >

American Conspiracy: The Octopus Murders (2024) – Dokumentarserie

Premiere den 28. februar 2024

En undersøgende journalist, der forfølger en politisk sammensværgelse kendt som Octopus, bliver fundet død på sit hotelværelse. Årtier senere dukker nye detaljer op.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg