Fede Alvarez overraskede mange gyserfans positivt med sin Evil Dead genindspilning i 2013. I 2016 vender han tilbage i instruktørstolen med en home invasion gyser/thriller.

Indtil videre har filmen haft titlen A Man in the Dark, men den er pt. titelløs.

dylan_minnetteDylan Minnette (Prisoners) samt Daniel Zovatto (It Follows) er eneste officielle skuespillere lige nu.

Sam Raimi er blandt producerne for Ghost House Pictures.

Filmen har følgende plot:

Tre teenagere, der gang på gang formår at slippe afsted med perfekt planlagte hjemmerøverier, sætter alt ind på en sidste gang, der skal få dem ud af kriminalitet for evigt. Deres mål; En blind mand, der lever tilbagetrukket med en million dollars skjult. DanielZovattoMen da de bryder ind i hans hjem, vendes alt på hovedet, og de ender med at måtte kæmpe for overlevelse mod en psykopat fuld af hemmeligheder.

Filmen er indtil videre sat til at få amerikansk premiere den 26. august 2016.

Om forfatteren

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.