Der er nu frigivet en tredje trailer, som viser lidt mere af de computer-skabte vampyrer, vi kommer til at se i 3D.

Den tredje trailer lægger stor vægt på CGI-vampyrerne, som nok er en smagssag for mange horror-fans.

‘Priest’ handler om en præst, der trodser kirkelovene ved at slå sig sammen med en ung sherif og en præstinde for at nedjagte en gruppe vampyrer, som har kidnappet hans niece.

Filmen er instrueret af Scott Stewart, som fik en dundrende fiasko med ‘Legion’, og de medvirkende tæller stjerner som Paul Bettany, Karl Urban, Stephen Moyer, Cam Gigandet, Christopher Plummer, Brad Dourif, Mädchen Amick m.fl.

‘Priest’ har premiere herhjemme 16. juni, men lur mig om den ikke bliver fjernet fra premierelisten, hvis den ikke klarer sig godt i USA, hvor den har premiere den 13. maj.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.