Gyserfilmen Slender Man er baseret på den fiktive karakter af samme navn, og filmen har nu fået sin første trailer.

Historien om Slender Man begyndte i et forum i 2009, hvor han blev beskrevet som en tynd, unaturlig høj mand uden ansigtstræk og iført sort jakkesæt. Han forfølger og bortfører eller traumatiserer folk, primært børn.

Der er lavet flere computerspil om karakteren, og i 2017 kom dokumentaren Beware the Slenderman på HBO. Dokumentaren fortæller en grufuld historie om to 12-årige piger, der stak deres jævnaldrende veninde 19 gange pga. Slender Man.

Nu kommer så spillefilmen Slender Man, der pt. er sat til at få premiere den 17. maj 2018.

Filmen har endnu intet officielt plot, men den er instrueret af Sylvain White, der primært har lavet tv. Titelkarakteren spilles af gummimanden Javier Botet (The Conjuring, REC), og derudover ses Joey King (Wish Upon, The Conjuring), Annalise Basso (Ouija: Origin of Evil) og Jaz Sinclair (When the Bough Breaks).

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg