Det kom som en stor overraskelse, at Halle Berry serien Extant blev forlænget med en sæson 2 i USA – nu kommer den også til Danmark.

Danske 3+ har nemlig valgt at vise sæson 2 af sci-fi serien Extant, der har premiere fredag den 23. oktober 2015 kl. 22 på 3+.

Extant handler om astronauten Molly, der vender hjem til familien efter 1 år alene i rummet. Men hun kommer ikke hjem alene – hun er blevet gravid i mellemtiden!

Udover Halle Berry ser vi andre kendte navne som Goran Visnjic (Skadestuen), Camryn Manheim (Advokaterne) og Louis Gossett Jr. (Jernørnen) i serien.

Læs mere om Extant serien her >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg