Læsetid ca. < 1 minut

Ifølge Kino.dk – og de burde jo vide besked – så kommer hverken ‘The Final Destination’ eller ‘Halloween 2’ ud i dansk biografdistribution. I de gode gamle dage var en succes i USA ellers ofte ensbetydende med, at man prøvede en biografpremiere af i Danmark, men den tid er åbenbart forbi. I forhold til ‘Halloween 2’ er det naturligvis til at overkomme, da det er en traditionel horror film i alle ordets betydninger, men eftersom ‘The Final Destination’ er lavet til 3D, så bliver den en noget flad oplevelse i hjemmebiografen. Uanset hvor lækkert dit udstyr i hjemmets Entertainment Center er, så virker 3D bare ikke hjemme i stuen endnu, og således får vi ikke lejlighed til at opleve filmen, som det har været intentionen.

Vi kan håbe, at en fortsat succes for især ‘The Final Destination’ kan få de danske biograf "Godfathers" til at ombestemme sig, men ellers må man krydse fingre for særforestillinger. Næste ‘Halloween’ film i rækken skulle efter sigende også blive i 3D, så også her vil man fortsat arbejde videre med dette nye element, men om vi kommer til at nyde godt af det i de danske biografer, må forblive en overraskelse indtil videre.

Status for de to film er indtil videre at ‘The Final Destination’ har indspillet knap 75% af sit budget, mens ‘Halloween 2’ allerede har indtjent hele sit budget. Dette alene på åbningsweekenden, hvilket mildest talt må betegnes som en succes for begge film.

Kilde: Kino.dk