Ifølge Kino.dk – og de burde jo vide besked – så kommer hverken ‘The Final Destination’ eller ‘Halloween 2’ ud i dansk biografdistribution. I de gode gamle dage var en succes i USA ellers ofte ensbetydende med, at man prøvede en biografpremiere af i Danmark, men den tid er åbenbart forbi. I forhold til ‘Halloween 2’ er det naturligvis til at overkomme, da det er en traditionel horror film i alle ordets betydninger, men eftersom ‘The Final Destination’ er lavet til 3D, så bliver den en noget flad oplevelse i hjemmebiografen. Uanset hvor lækkert dit udstyr i hjemmets Entertainment Center er, så virker 3D bare ikke hjemme i stuen endnu, og således får vi ikke lejlighed til at opleve filmen, som det har været intentionen.

Vi kan håbe, at en fortsat succes for især ‘The Final Destination’ kan få de danske biograf "Godfathers" til at ombestemme sig, men ellers må man krydse fingre for særforestillinger. Næste ‘Halloween’ film i rækken skulle efter sigende også blive i 3D, så også her vil man fortsat arbejde videre med dette nye element, men om vi kommer til at nyde godt af det i de danske biografer, må forblive en overraskelse indtil videre.

Status for de to film er indtil videre at ‘The Final Destination’ har indspillet knap 75% af sit budget, mens ‘Halloween 2’ allerede har indtjent hele sit budget. Dette alene på åbningsweekenden, hvilket mildest talt må betegnes som en succes for begge film.

Kilde: Kino.dk

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg