Et nyt år er netop startet, og det ser fantastisk ud i forhold til nye film og tv-serier. Vi har kigget på hvilke film og serier, vi ser mest frem til det kommende år.

TV-serier:

Det er ikke længere skidt at være tv-skuespiller, da niveauet efterhånden er hævet så meget, at vi ser store film-skuespillere tage roller på tv. Nedenfor kan du se hvilke tv-serier, vi ser frem til i 2014.

34327

Believe

Der er store kræfter på spil med fantasy-serien Believe, da det er Alfonso Cuarón (Gravity) og J.J. Abrams, der står bag. Serien handler om forholdet mellem en lille pige og en ung mand, som flygter fra fængslet for at beskytte hende mod onde kræfter.

Starter på den amerikanske tv-station NBC den 10. marts 2014 | Se trailer >

true-detective-Banner

True Detectives

HBO har samlet Woody Harrelson og Matthew McConaughey som et par kriminalbetjente, der jagter en seriemorder over 17 år.

Starter på HBO den 12. januar 2014 

strain

The Strain

Guillermo Del Toro og Chuck Hogan skrev i samarbejde bogtrilogien om vampyrer, der prøver at overtage kloden, og nu er serien ved at blive produceret.

Kommer på den amerikanske tv-station FX juli 2014 | Se trailer >

Penny Dreadful logo

Penny Dreadful

Serien kommer til at flette oprindelsen af diverse store litterære horrorkarakterer, såsom Victor Frankenstein, Frankensteins monster, Dorian Gray og Grev Dracula sammen, hvor de tumler med deres uhyrlige fremmedgørelse i det victorianske London. Serien er skabt af Sam Mendes og John Logan, som begge lavede James Bond-filmen SkyfallPenny Dreadful er begyndt på produktionen her i september, optagelserne starter i oktober, og den forventes premiere i foråret 2014. Blandt de medvirkende ser vi fx Josh Hartnett, Eva Green, Billie Piper, Rory Kinnear og Timothy Dalton. Juan Antonio Bayona (BørnehjemmetThe Impossible) vil instruere de første to afsnit ud af i alt otte.

Starter på den amerikanske tv-station Showtime den 11. maj 2014 | Se trailer >

salem

Salem

Hekse er blevet in igen – især efter American Horror Story: Coven. I Salem er vi tilbage i det 17-århundredes Massachusetts, hvor vi ser hvordan de rigtige hekse var. I hovedrollerne ser vi bl.a. Shane West, Brandi Jamille Brown og Alexandra Daniels.

Starter på den amerikanske tv-station WGN den 20. april 2014 | Se trailer >

Helix-Promo

Helix

Manden bag Battlestar Galactica, Ronald D. Moore, står også bag sci-Fi/thriller-serien Helix, der handler om et hold af forskere, der undersøger et muligt sygdomsudbrud. I hovedrollerne ser vi Billy Campbell (The Killing) og Jordan Hayes (House at the End of the Street).

Starter på den amerikanske tv-station SyFy den 10. januar 2014 | Se trailer >

RESURRECTION-cast

Resurrection

I den lille amerikanske by, Arcadia, dukker en række personer op, som folk troede var døde for mange år siden. Resurrection er en fantasy-serie med bl.a. Omar Epps, og Brad Pitt er blandt producerne via hans selskab Plan B.

Kommer på den amerikanske tv-station ABC den 9. marts 2014 | Se trailer >

The-Last-Ship-logo-wide-560x282

The Last Ship

Grey’s Anatomy’s McSteamy er tilbage på skærmen i den Michael Bay-producerede tv-serie The Last Ship, som er baseret på bogen af samme titel skrevet af William Brinkley. Det er en post-apokalyptisk fortælling om et amerikansk krigsskib, der er blandt de eneste overlevende efter en pandemi. I hovedrollerne ser vi Rhona Mitra (Doomsday) og Eric Dane (Grey’s Anatomy).

Kommer på den amerikanske tv-station TNT sommeren 2014 | Se trailer >

Bobler: Bitten (HBO)

 

Film:

2013 var et godt filmår, og det bliver 2014 helt sikkert også! Nedenfor kan du se hvilke film, vi ser frem til i 2014.

Gone Girl

Når David Fincher laver en film, er jeg altid klar! Og når det så er en thriller, så ryger den direkte på vores overvågningsliste. Filmen følger det hippe New Yorker-par Nick og Amy, der døjer med ægteskabelige problemer lige indtil den dag, Amy på deres bryllupsdag forsvinder under, hvad der ligner yderst voldelige omstændigheder. Ben Affleck og Rosamund Pike spiller de to bærende roller, mens Neil Patrick Harris og Tyler Perry også er med på rollelisten.

Premiere 23. oktober 2014

Interstellar

Christopher Nolan er tilbage i Sci-Fi genren med ‘Interstellar’, som bl.a. er baseret på astrofysikeren Kip Thornes teorier om tidsrejser og ormehuller, og andre hypoteser som Albert Einstein ikke var i stand til at bevise. Man ved ikke så meget mere endnu, men det kan ikke undgå at blive spændende – især med et cast som dette: Anne Hathaway, Jessica Chastain, Matthew McConaughey, Casey Affleck, Michael Caine, Bill Irwin, Wes Bentley, John Lithgow, Ellen Burstyn, Mackenzie Foy, Topher Grace og Matt Damon.

Premiere 6. november 2014

Deliver Us from Evil

Scott “Sinister” Derrickson er tilbage i den dystre genre med Beware the Night, hvor vi følger en politibetjent i New York, der undersøger en serie af forbrydelser. Fællesnævneren for dem alle er det okkulte og en mulig dæmonbesættelse. Eric Bana spiller hovedrollen.

Premiere 24. juli 2014

Dawn of the Planet of the Apes

Rise of the Planet of the Apes tog alle med storm i 2011, og nu er vi klar til fortsættelsen, hvor tingene kun er blevet mere dystre, efter aberne er ved at overtage styret.

Premiere 17. juli 2014

Godzilla

Det er længe siden, vi har set Godzilla på det store lærred – 1998 versionen vælger vi at glemme – men nu står Monsters instruktøren Gareth Edwards bag. Traileren ser fantastisk ud, så vi ser meget frem til at se, hvor meget Godzilla kan hærge denne gang. Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen og Bryan Cranston spiller hovedrollerne.

Premiere 15. maj 2014

Welcome to Yesterday

Chronicle møder The Butterfly Effect i Welcome to Yesterday – da vi havde set traileren, blev vi bare nødt til at sætte filmen på vores overvågningsliste. Den lader til at have noget særligt, der adskiller den fra mange af de andre lignende film. Men det vil tiden jo vise…

Premiere 27. februar 2014

 

Er der andre film og serier, du glæder dig til?

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.