:: Anmeldelse ::

Ind i mellem kommer der et cover, som straks sætter forventningerne op. Det var så absolut min oplevelse, da jeg så coveret på ‘Bikini Girls on Ice’. Ikke fordi jeg forventede noget voldsomt stort gys, eller fordi jeg troede spændingen ville være i top, men fordi både titel og cover i den grad lagde op til, at her var en rigtig kitch og campy horror-comedy. Men nej, der blev jeg slemt skuffet.

Filmen startede egentlig fint, og der er naturligvis et par biseksuelle piger, der lige skal kysse lidt på hinanden midt i den klammeste bygning. Og fred være med, for netop sådan en scene hører hjemme i en horror-comedy. Men i dette tilfælde var den bare plat og ikke engang særlig fræk eller på anden måde tiltalende. Alligevel var der flere scener som fortsat lagde op til gode øjeblikke, og de kom bestemt også. Men der var alt for lang tid i mellem de bedre scener, og det var så absolut ikke nok til at løfte niveauet fra det jævnt kedelige og overvejende platte.

‘Bikini Girls on Ice’ kan nok være fint fredagsunderholdning for teenage-drenge, eller måske man kunne lave en drikkeleg baseret på filmen, men hvis man bare ønsker god underholdning, så går man desværre galt i byen. Hverken skuespillet, historien eller instruktionen giver mange point.

Fakta

(Originaltitel: Bikini Girls on Ice)

DVD: 15-02-2011
Genre: Horror 
Instr.: Geoff Klein
Medv.: Cindel Chartrand, Danielle Doetsch, William Jarand, Suzi Lorraine m.fl..
Land: Canada, 2009

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg