Der er flere bud på navne til hovedrollen i den kommende Lovecraft gyser ‘At the Mountains of Madness’.

Guillermo del Toro skal instruere den kommende ‘At the Mountains of Madness’, som er baseret på en H.P. Lovecraft fortælling. Historien går på en grufuld opdagelse under en videnskabelig ekspedition til Sydpolen i 1930’erne, der antyder, at oprindelsen af menneskeheden stammer fra de ældste guder fra en anden planet. Og der sker onde ting, når disse sjæle vækkes til live igen!

Collider har fra kilder hørt, at Universal, som står bag filmen, er interesseret i, at James McAvoy (WantedX-Men: First Class) får hovedrollen, mens del Toro selv har Tom Cruise (Interview with the Vampire, War of the Worlds.) i tankerne. Chris Pine (Carriers, Star Trek) er også blevet nævnt, men hans kalender er åbenbart godt booket i forvejen, så det bliver nok ikke aktuelt.

Jamens Cameroun vil producere filmen i 3D, og optagelserne begynder til maj 2011.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg