Kenneth L. Truelsen har skrevet manuskript og skal instruere den kommende gyserfilm Doula, der bliver en dansk-amerikansk produktion (dog engelsktalende), der skal indspilles i New Mexico, USA over sensommeren. Man forventer, at den får festival-premiere i starten af 2016.

Plottet lyder følgende:

Et afsidesliggende samfund kæmper med deres lokale jordemoders gerninger, da de sørger for, at de ikke kan skabe nyt liv. De har derfor måtte opsætte et system, hvor de ‘indfanger’ forbipasserende, der så kan holde hende beskæftiget – og dermed kan de se deres eget snit til at få børn. Vi følger fire unge, selvstændige kvinder, der er på flugt fra byen og uden at vide det, bliver ledt op til jordemoderens hus.

Vi kan ikke afsløre de medvirkende endnu, da kontrakterne ikke er på plads, men det siges, at vi kender dem fra diverse tv-serier og gyserfilm.

Doula beskrives som Thelma & Louise, der går igennem Deliverance og ender op i The Woman in BlackFilmen produceres af danske Mona Skriver fra Tape_7 Productions, norske Bendik Heggen Strønstad (Thale, Villmark II) samt amerikanske Jerry G. Angelo og Kodi Saint Angelo fra Fire Born Films og Mark Myers. Den filmes af tjekkiske Milan Chadima (Hostel og Hostel II).

Se teaser traileren her >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg