Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i december 2023? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i løbet af december 2023.

Blandt nye titler ser vi frem til sæson 2 af gyserserien Sweet Home, den stjernefyldte apokalyptiske katastrofefilm Læg verden bag jer af Mr. Robot-skaberen Sam Esmail samt det længe ventede nye sci-fi-eventyr Rebel Moon fra Zack Snyder.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i december 2023 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Sweet Home: Sæson 2 (2023)

Premiere den 1. december 2023

I december 2020 blev Green Home overrendt med monstre. Tre år senere er det hele verden. Prisen er højere end nogensinde, da linjerne begynder at blive slørede, og ingen er sikret mod infektion.

Suzzanna: Malam Jumat Kliwon (2023)

Premiere den 7. december 2023 (kun med engelsk kontoindstilling)

After a shaman casts a curse on her, a woman is killed by dark sorcery and resurrected as a wrathful spirit who seeks to reunite with her newborn baby.

Naga (2023)

Premiere den 7. december 2023

Strandet i ørkenen efter en hemmelig fest skal en ung kvinde forbi en hævngerrig kamel – og det, der er værre – for at nå hjem i tide.

Læs vores NAGA anmeldelse >

Naga (2023) Netflix Thriller

Læg verden bag jer / Leave the World Behind (2023)

Premiere den 8. december 2023

En families ferie i en luksuriøs lejebolig tager en uventet drejning, da et cyberangreb får deres enheder til at gå ned – og pludselig står der to fremmede ved døren.

Læs vores LÆG VERDEN BAG JER anmeldelse >

Happiness: Sæson 1 (2021)

Premiere den 12. december 2023 (kun med engelsk kontoindstilling)

Residents of a high-rise building fight for survival when a deadly disease breaks out and turns the infected into blood-lusting zombies.

Morbius (2022)

Premiere den 14. december 2023

En biokemiker med en sjælden blodsygdom på jagt efter en kur sprøjter sig selv med et farligt serum, der giver ham ekstrem styrke og en tørst efter blod.

Ansigt til ansigt med ETA: Samtaler med en terrorist (2023)

Premiere den 15. december 2023

Josu Urrutikoetxea, også kendt som Josu Ternera, giver et omfattende interview til journalisten Jordi Évole om hans involvering i terrorgruppen ETA.

Den gyldne time: Sæson 1 (2022)

Premiere den 15. december 2023

Efter et terrorangreb i Amsterdam kæmper en hollandsk efterforsker af afghansk herkomst mod uret for at finde de mistænkte – hvoraf den ene muligvis er en gammel ven.

Læs vores engelske THE GOLDEN HOUR anmeldelse >

The Rope Curse 3 (2023)

Premiere den 18. december 2023

En talentfuld ung mand fra en familie af eksorcister forsøger at blive parkourinfluencer, men bliver fanget i en strøm af uhyggelige begivenheder på et dystert hotel.

Læs vores engelske anmeldelse >

Halloween Kills (2021)

Premiere den 20. december 2023

Efter at være undsluppet sin brændende grav fortsætter Michael Myers sin ondskabsfulde hærgen. En pøbel af selvtægtsmænd forsøger at stoppe mareridtet én gang for alle.

Læs vores HALLOWEEN KILLS anmeldelse >

Gyeongseong Creature – Del 1 (2023)

Premiere den 22. december 2023 

Gyeongseong 1945. I Seouls hårde besættelsestid slås en iværksætter og en snushane for at overleve og må bekæmpe et monster, fostret af menneskets grådighed.

Læs vores engelske anmeldelse >

Rebel Moon — Del 1: A Child of Fire (2023)

Premiere den 22. december 2023 

Da moderverdenens hensynsløse kræfter truer en stille landsby på en fjern måne, bliver en mystisk outsider byens bedste håb for overlevelse.

Læs vores REBEL MOON del 1 anmeldelse >

En vampyr i familien (2023)

Premiere den 24. december 2023 

En tidligere frygtsom fodboldspiller får testet sit mod, da han finder ud af, at hans svoger er en vampyr, der har planer om at overtage verdensherredømmet.

The Abandoned (2023)

Premiere den 31. december 2023 

When a mysterious corpse is found in a river, a distressed police officer delves into a string of grisly murders as danger quickly approaches.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.