I ‘Insensibles’ får neurokirurgen David Martell efter et trafikuheld at vide, at en benmarvstransplantation er hans eneste redning. David må derfor opsøge sine biologiske forældre, som han ellers ikke har kontakt med, og mødet med forældrene trækker tråde tilbage til den spanske borgekrig og eksperimenter med børn, der ikke er i stand til at føle smerte.

Filmen er instrueret af Juan Carlos Medina, og i den medvirker bl.a. Àlex Brendemühl, Irene Montalà, Derek de Lint m.fl.

‘Insensibles’ får dansk biografpremiere den 25. juli 2013 via Camera Film.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg