Pet Sematary (2019) kommer i biograferne næste år, men allerede nu er der kommet en håndfuld billeder samt en trailer fra Stephen King-filmen.

Pet Sematary (2019) instrueres denne gang af Kevin Kölsch og Dennis Widmyer, der tidligere har lavet Starry Eyes.

I filmen medvirker Amy Seimetz (Alien: Covenant), Jason Clarke (Winchester) og John Lithgow (Abernes planet: Oprindelsen).

Pet Sematary følger Dr. Louis Creed (Clarke), der flytter med sin kone Rachel (Seimetz) og deres to unge børn fra Boston til Maine. Her opdager de en mystisk begravelsesplads skjult dybt i skoven nær familiens nye hjem. Da tragedien rammer, vender Louis sig mod sin usædvanlige nabo, Jud Crandall (Lithgow). Her sættes en farlig kædereaktion i gang, der frigiver en ondskab med forfærdelige konsekvenser.

Pet Sematary (2019) får premiere i de danske biografer den 4. april 2019.

Se traileren nedenfor.

Om forfatteren

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.