I går kom den første teaser til ‘Prometheus’ teaser trailer – i dag kom så den anden teaser til teaser traileren.

Mon ikke vi også kan forvente en tredje teaser trailer, inden den endelige teaser trailer kommer torsdag i denne uge ifm. den amerikanske premiere på ‘The Girl With the Dragon Tattoo’.

Filmen er instrueret af Ridley Scott og har et stjernecast af dimensioner på rollelisten: Noomi Rapace, Charlize Theron, Guy Pearce, Michael Fassbender, Ben Foster, Patrick Wilson, Logan Marshall-Green, Michael Ealy, Idris Elba, Sean Harris, Kate Dickie m.fl.

Med ‘Prometheus’ skaber Ridley Scott en banebrydende mytologi, hvor et hold af opdagelsesrejsende finder et spor til oprindelsen af ​​menneskeheden på Jorden, der fører dem på en spændende rejse til de mørkeste afkroge af universet. Her skal de kæmpe en skræmmende kamp for at redde fremtiden for den menneskelige race.

‘Prometheus’ har premiere herhjemme den 31. maj 2012.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.