Hvis du synes ‘Wild Things’ var sagen, så er ‘Breaking The Girls’ måske noget for dig. Myriad Pictures har meldt ud, at Amanda Crew og Adrianne Palicki er blevet hyret til Jamie Babbit’s kommende thriller ‘Breaking The Girls’.
Mark Distefano (‘Friends and Enemies’) og Guinevere Turner (‘American Psycho’, ‘BloodRayne’) har skrevet manuskriptet, der handler om en naiv college-studerende, der falder i med en manipulerende klassekammerat, der får hende involveret i et mord.
Myriad Pictures’ Kirk D’Amico udtaler, “Amanda og Adrianne er perfekt castet som de to studerende, der bliver næsten mere end venner, inden sandheden om Alex bliver afsløret.”
Amanda Crew er kendt for bl.a. ‘The Haunting in Conneticticut’ og ‘Final Destination 3’, mens Adrianne Palicki er med i bl.a. ‘Supernatural’ og den kommende film ‘Legion’. Jamie Babbit har været inde over utallige tv-serier såsom ‘Reaper’, ‘Alias’ og ‘Gilmore Girls’ samt den snigende uhyggelige film ‘The Quiet’.
Produktionen er sat til at starte i Canada i løbet af 2010.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.