Filmen bliver i denne uge vist på independent filmfestivalen American Film Market, hvor de prøver at sælge den ind til mulige distributører.

I filmen er en flok unge bymennesker på bådtur, men farer vild på vandet ved Norfolk Broads. De bliver pludselig ofre for en dyb hemmelighed fra vandets dyb – og det er fra den åndelige verden…’The Reeds’ er instrueret af Nick Cohen og medvirkende tæller bl.a. OT Fagbenle (‘Breaking and Entering’), Anna Brewster (‘Mrs Henderson Presents’), Emma Catherwood (‘Against the Dark’), Geoff Bell (‘Botched’, ‘Tormented’), Scarlett Alice Johnson, Danny Caltagirone og Will Mellor. Både instruktøren og de fleste af skuespillerne har desuden været inde over TV-serien ‘EastEnders’.

Chris Baker (’Long Time Dead’) har skrevet ‘The Reeds’ med hjælp fra Mark Anthony Galluzzo (’R.S.V.P.’).

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg