Sundance Film Festival 2014 er netop slut, og der er et par horrorfilm, der har skabt begejstring ved deres screeninger.

babadook-still

The Babadook

Jennifer Kent har skrevet og instrueret den australske gyserfilm The Babadook, der handler om en alene-mor, der kæmper med sin søns rædsel over et monster, han tror, der gemmer sig i huset. Hvilket desværre ikke er helt forkert.

IFC Midnight har allerede sikret sig de nordamerikanske og latinamerikanske rettigheder.

Læs mere om filmen her >

Følg filmen på dens Facebook side >

 

Life After Beth still

Life After Beth

Zach er helt ødelagt efter hans kæreste, Beth, uventet dør. Så da hun pludselig rejser sig fra de døde, ser han det som en ekstra chance, og beslutter sig for at gøre og sige hver eneste ting han ønskede, han havde gjort, mens hun stadig var i live.

Jeff Baena har både skrevet og instrueret zombie-gyseren Life After Beth, der siges at give Shaun of the Dead kamp til stregen som en af de sjoveste gyserfilm længe!

Det er kendte navne som Anna Kendrick, Aubrey Plaza, Dane DeHaan, John C. Reilly og Molly Shannon m.fl., der medvirker i filmen. A24 har sikret sig rettighederne til filmen, som forventes at få amerikansk premiere senere på året.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg