Focus Features kommende horror-komedie ‘Thirst’ er instrueret af Chan-wook Park, der også stod bag ‘Oldboy’ (Korea, 2003), der varmt kan anbefales.

I ‘Thirst’ ser vi en af Korea’s mest populære skuespillere, Song Kang-ho (The Host), der spiller en højtelsket præst, som bliver vampyr efter et medicinsk eksperiment, der går galt.Som præst og vampyr bliver han naturligvis en meget plaget sjæl, der ikke kan følge hverken moral eller dyriske instinkter, så det skal nok blive spændende at følge.

Premien er planlagt til 31. juli i USA, hvor den kommer ud i et begrænset antal biografer.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.