Leatherface fortæller forhistorien til Motorsavsmassakren, og den får nu eksklusiv dansk premiere på Blockbuster.dk den 20. oktober – samme dag som USA!

Leatherface er den første film, som Blockbuster køber eksklusivt, og det gør de for at imødekomme den meget store skare af brugere hos Blockbuster, som elsker gyser- og horrorfilm,” fortæller Casper Hald, direktør i Blockbuster.

”Vi har næsten tusind gyser- og horrorfilm og er den streamingtjeneste, som har flest film i den genre.
Det har vi, fordi der er et stort publikum til den type film, der sjældent kan ses i biografen, og fordi vi gerne vil være den tjeneste, der sikrer, at de danske gyserfans fortsat kan se deres gyserfilm hjemme i sofaen,” siger Casper Hald.

Leatherface instrueres af den franske gyser-duo Julien Maury & Alexandre Bustillo. De er nok mest kendt for gyserfilmene Inside (À l’intérieur), Livid (Livide) og Among the Living (Aux yeux des vivants).

Leatherface

Plottet er følgende:

En ung sygeplejerske bliver kidnappet af fire voldelige teenagere, der er undsluppet fra et sindssygehospital og tager hende med på en road trip til helvede. De bliver jagtet af en lige så vanvittig betjent, der er ude efter hævn. Én af disse teenagere ender med at opleve noget frygteligt, der former ham til at blive Leatherface.

Det vides ikke endnu, hvem af de fire teenagere, der spiller titelrollen – det afsløres i løbet af filmen.

De medvirkende er bl.a. Stephen Dorff, Lili Taylor, Vanessa Grasse, Jessica Madsen, Sam Coleman, Sam Strike, Jay Bloor m.fl.

For at fejre premieren på Leatherface giver Blockbuster alle gyserfans mulighed for at se eller gense Motorsavsmassakren helt kvit og frit. Det gør du her >  www.blockbuster.dk/leatherface-story

Du kan også deltage i vores egen konkurrence om en Blockbuster kode til Leatherface her >

Læs vores anmeldelse af Leatherface >

Se traileren til Leatherface nedenfor.