Leatherface fortæller forhistorien til Motorsavsmassakren, og den får nu eksklusiv dansk premiere på Blockbuster.dk den 20. oktober – samme dag som USA!

Leatherface er den første film, som Blockbuster køber eksklusivt, og det gør de for at imødekomme den meget store skare af brugere hos Blockbuster, som elsker gyser- og horrorfilm,” fortæller Casper Hald, direktør i Blockbuster.

”Vi har næsten tusind gyser- og horrorfilm og er den streamingtjeneste, som har flest film i den genre.
Det har vi, fordi der er et stort publikum til den type film, der sjældent kan ses i biografen, og fordi vi gerne vil være den tjeneste, der sikrer, at de danske gyserfans fortsat kan se deres gyserfilm hjemme i sofaen,” siger Casper Hald.

Leatherface instrueres af den franske gyser-duo Julien Maury & Alexandre Bustillo. De er nok mest kendt for gyserfilmene Inside (À l’intérieur), Livid (Livide) og Among the Living (Aux yeux des vivants).

Leatherface

Plottet er følgende:

En ung sygeplejerske bliver kidnappet af fire voldelige teenagere, der er undsluppet fra et sindssygehospital og tager hende med på en road trip til helvede. De bliver jagtet af en lige så vanvittig betjent, der er ude efter hævn. Én af disse teenagere ender med at opleve noget frygteligt, der former ham til at blive Leatherface.

Det vides ikke endnu, hvem af de fire teenagere, der spiller titelrollen – det afsløres i løbet af filmen.

De medvirkende er bl.a. Stephen Dorff, Lili Taylor, Vanessa Grasse, Jessica Madsen, Sam Coleman, Sam Strike, Jay Bloor m.fl.

For at fejre premieren på Leatherface giver Blockbuster alle gyserfans mulighed for at se eller gense Motorsavsmassakren helt kvit og frit.

Du kan også deltage i vores egen konkurrence om en Blockbuster kode til Leatherface her >

Læs vores anmeldelse af Leatherface >

Se traileren til Leatherface nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg