Lige pt. omhandler langt de fleste rygter, at Robert Downey Jr. skulle spille rollen som ‘Lestat’ i den næste filmatisering. Dette er på ingen måde bekræftet, men derfor kan Anne Rice – der aldrig har været kendt for at holde sig tilbage – jo sagtens give sit besyv med. Dette har hun gjort via bl.a. Facebook, hvor jeg personligt synes følgende kommentar var ret interessant:
It’s no secret that I want to see new Lestat films. I wrote eleven books in the Vampire Chronicles and only a small part of the material has been tapped. I’d be thrilled if Robert Downey Jr. did do Lestat. He has the face, the voice, the personality and the spirit. His age isn’t an issue. He looked terrific in Iron Man. He’s a great actor, that’s the point.
Med denne holdning er der i hvert fald ingen tvivl om, at Anne Rice har givet sin accept på den casting. Så kan vi bare håbe, at det reelt bliver til mere end kun rygter.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.