Black Mirror sæson 5 består af 3 afsnit, og de har hver især nu har fået deres egen trailer. Læs om plottet for hvert afsnit og se trailerne her!

Black Mirror sæson 5 kommer på Netflix den 5. juni 2019, og denne sæson består i første omgang af 3 afsnit. Om der kommer flere afsnit senere, vides endnu ikke. Men vi fik også et interaktivt juleafsnit med Bandersnatch i december 2018.

Læs også: Vores anmeldelse af Black Mirror: Sæson 5 >

Men de tre afsnit af sæson 5 har nu fået hver sin egen trailer. Læs mere om de enkelte afsnit og se trailerne nedenfor.

Smithereens

Plot:

En taxachauffør med en dagsorden bliver centrum for al opmærksomhed på en dag, der hurtigt ryger helt ud af kontrol.

Medvirkende: Andrew Scott, Damson Idris, Topher Grace

Rachel, Jack and Ashely, Too

Plot:

En ensom teenager higer efter kontant med sin yndlings popstjerne, hvis charmerede ydre ikke er så rosenrødt, som det ser ud til at være på overfladen.

Medvirkende: Miley Cyrus, Angourie Rice, Madison Davenport.

Striking Vipers

Plot:

To college venner, der har mistet kontakten, genforenes senere i livet – og det udløser en række begivenheder, der kunne ændre deres liv for evigt.

Medvirkende: Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Ludi Lin

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.