‘The Call’ (som tidligere hed ‘The Hive’) har udover Halle Berry også Abigail Breslin (Zombieland), Michael Eklund (The Divide), Justina Machado, Tara Platt, Evie Thompson, David Otunga, Michael Imperioli, Morris Chestnut, Michael Linstroth m.fl. på rollelisten.

Filmen er baseret på en sand historie og har følgende handling:

Den erfarne alarmberedskabsoperatør Jordan (Halle Berry) får et livsændrende opkald fra en teenagepige (Abigail Breslin), der netop er blevet bortført af en seriemorder. Og hun må konfrontere en morder fra sin fortid for at redde pigens liv.

Brad Anderson står bl.a. også bag filmene ‘The Machinist’, ‘Session 9’ og ‘Vanishing on 7th Street’, og han har instrueret afsnit af Tv-serier som ‘Fringe’, The Killing’, ‘Fear Itself’ og ‘Masters of Horror’.

‘The Call’ har amerikansk premiere 15. marts 2013, men vi skal nok ikke forvente andet end en DVD-udgivelse herhjemme.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg