Der har været lidt stille omkring Amanda Seyfried-thrilleren ‘Gone’, men nu er der dukket en trailer op.

‘Gone’ er en thriller instrueret af Heitor Dhalia, og den er skrevet af Allison Burnett (Underworld Awakening, Untraceable). I de bærende roller finder vi bl.a. Amanda Seyfried, Jennifer Carpenter, Wes Bentley, Katherine Moennig, Michael Paré m.fl.

Plottet er følgende:

Da Jills søster forsvinder, er hun overbevist om, at det er pga. den seriemorder, der kidnappede Jill for 2 år siden. Da politiet ikke helt tror på hendes teorier, går hun i gang med jagten på sin tidligere bortfører!

Filmen har premiere i USA den 24. februar, men det vides endnu ikke, om den får en chance herhjemme. Vi skal nok ikke regne med det…

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.