Kan du huske den ultra-blodige korthistorie ‘T is for Thread’, som vi viste for lidt tid siden? Der er nu fundet en vinder af den konkurrence, hvor den indgik, og den bør du da naturligvis også se.

Drafthouse Film, Magnet Billeder og Timpson Films har udråbt ‘T is for Toilet’ af Lee Hardcastle, som vinder i deres konkurrence om at finde den “næste store horror-filmskaber”.

The ABC of Death er en spillefilm produceret af Ant Timpson & Tim League, og den vil bestå af 26 individuelle segmenter fra 26 instruktører, som viser døden fra alle mulige underholdende vinkler.

Det hele er inspireret af børnenes ABC-bøger, hvor hver instruktør har fået tildelt et bogstav fra alfabetet. Instruktørerne fik frie tøjler til at vælge et ord, der skulle repræsentere en historie, hvor døden indgik.

Se Lee Hardcastle’s vinderfilm ‘T is for Toilet’ nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg