Blockbuster og Blodig Weekend har i år indgået et samarbejde om at vise udvalgte titler på Blockbuster.dk, så det også bliver muligt at nyde en god horrorfilm fra sofaen!

Festivalen starter allerede den 26. oktober, og den løber frem til 15. november –  nedenfor ses de udvalgte titler, og hvornår de er tilgængelige på Blockbuster.dk:

Fra  26. oktober

A Girl Walks Home Alone at Night

Kannibal Massakren 

House at the End of Time

The Entity 

Pay The Ghost

Diabolical 

The Final Girls

Haunt

The Gallows

Poltergeist (2015)

The Exorcism Of Molly Hartley 

Dark Moon Rising

Evangeline

Fra 30. oktober

We Are Still Here

Fra 2. november

Spring 

German Angst

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.