Efter at have brugt en karriere på at hjælpe de troende gennem bøn og svindel, inviterer pastor Cotton Marcus (Patrick Fabian) et filmhold til at dokumentere sit sidste svindelnummer som eksorcist. Men snart bliver hans tro virkelig testet, da en desperat far til en besat pige (Ashley Bell) bringer ham ansigt til ansigt med Djævelen selv.
‘The Last Exorcism’ skulle være filmet i stil med ‘Paranormal Activity’, [REC], ‘Cloverfield’, ‘Blair Witch Project’ osv., og den er instrueret af tyske Daniel Stamm (A Necessary Death) og i filmen medvirker en række mindre kendte ansigter såsom Patrick Fabian (primært kendt fra en uendelig række af gæsteroller i TV serier), Iris Bahr, Louis Herthum, Ashley Bell, Tony Bentley, Caleb Jones, Shanna Forrestall, Allen Boudreaux, Denise Lee, Becky Fly, Logan Craig Reid og Jamie Alyson Caudle.

Filmen har premiere i de amerikanske biografer 27. august 2010, hvilket sætter den op imod ‘Piranha 3D’, som udkommer samme dag i USA.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg