The Exorcist-franchisen får ny instruktør, manuskriptforfatter og producer i én og samme mand, da horror-instruktøren Mike Flanagan overtager tjansen fremover. Læs mere her!

The Exorcist-franchisen får nyt liv med Mike Flanagan! Det var først planen, at David Gordon Green skulle lave den nye trilogi, der startede med The Exorcist: Believer. Præcis som han gjorde med den nyeste Halloween trilogi.

Dén plan blev dog droppet, efter The Exorcist: Believer ikke klarede sig godt nok økonomisk i forhold til investeringen, der blev lagt.

Næste film i den planlagte trilogi havde ellers allerede fået en titel og en premieredato. Den skulle hedde The Exorcist: Deceiver og have biografpremiere den 17. april 2025.

Men nu har Mike Flanagan altså fået chancen for at overtage The Exorcist-franchisen og lave den næste film for Blumhouse. Og det bliver ikke en fortsættelse til The Exorcist: Believer, så vi starter fra bunden. Igen!

Det bliver altså en helt ny historie i The Exorcist-universet. Hvis ikke det var fordi, Mike Flanagan nu er placeret i førersædet, ville man nok blive ret nervøs for udfaldet. Eller jeg ville i hvert fald.

En gyserinstruktør med mange hits

Mike Flanagan er nemlig heldigvis kendt for at have lavet mange vellykkede gyserproduktioner – både til den store og lille skærm.

Vi nævner i flæng:

The Fall of the House of Usher (2023)
The Midnight Club (2022)
Midnight Mass (2021)
The Haunting of Bly Manor (2020)
Doctor Sleep (2019)
The Haunting of Hill House (2018)
Gerald’s Game (2017)
Ouija: Origin of Evil (2016)
Before I Wake (2016)
Hush (2016)
Oculus (2013)

Så vi ved altså allerede, at han kan lave gode gyserproduktioner! Alene med Doctor Sleep har han også bevist, at han kan overtage en tung arv og få noget fornuftigt ud af den.

Han står da også bag den kommende Stephen King-filmatisering af The Life of Chuck med Tom Hiddleston, Karen Gillan og David Dastmalchian.

Vi ved endnu ikke, hvad plottet til den nye The Exorcist-film bliver. Men vi skal nok holde øje og opdatere dig, når der er nyt. Mon ikke der bliver castet en række af Mike Flanagans faste skuespillere. Han har det jo med at genbruge skuespillere igen og igen. Når først samarbejdet har fungeret én gang, er det jo oplagt at gentage succesen.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg