:: Anmeldelse ::

Med instruktøren og manuskriptforfatteren bag ‘The Hills have Eyes’ (USA, 2006) og “Haute Tension” (Frankrig, 2003) ved roret er forventningerne skruet op fra starten, og desværre indfries de ikke til fulde. ‘Mirrors’ er bestemt en god, traditionel gyser, der er passende amerikaniseret i forhold til den originale film – den koreanske Geoul Sokeuro fra 2003 – men heller ikke mere. Og i dette tilfælde er den originale også stadig bedst.

Den har nogle gode gys og Kiefer Sutherland leverer også varen, men desværre er flere af birollernes potentiale uudnyttet eller resulterer i decideret platte replikker, der falder helt til jorden. Der er plads til lidt ekstra kitsch i denne genre, og det giver ekstra råderum til de lidt letbenede karaterer, men her trækker de filmen ned.

Når det er sagt, så skal enhver horror fan alligevel se filmen en dag, hvor hjernen skal kobles lidt fra og underholdningen være ligetil. På den ucensurerede version af filmen sparer de bestemt heller ikke på teaterblodet!

:: Heaven of Trivia ::

I filmens sidste scene ses en lille koreansk pige med pink sweater, der kommer gående sammen med sin mor. Disse karakterer er identiske med dem i den originale films, Geoul Sokeuro (Sydkorea, 2003), sidste scene.

Fakta

(Originaltitel: The Mirrors)

DVD: 10-03-2009
Genre: Gyser/Thriller
Instr.: Alexandre Aja
Medv.: Kiefer Sutherland, Paula Patton, Amy Smart, m.fl.
Land: USA, 2008