Årets liste over de bedste horrorfilm 2015 finder du her!

Så er vi nået enden af 2015, og som sædvanligt laver vi en opsamling af de bedste film, vi har set gennem året, der er gået.

Vi har ikke givet topscore til nogen film i år, men vi har uddelt en del af vores 5 splatter, så det har slet ikke været tosset i 2015. Nedenfor kan du se hvilke film, vi synes har været bedst, inden for hver sin underkategori/subgenre.

Bedste monsterfilm: Spring (læs anmeldelse)
Bedste zombiefilm: Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (læs anmeldelse)
Bedste science fiction film: Ex Machina (læs anmeldelse)
Bedste besættelsesgyser: The Lazarus Effect (læs anmeldelse)
Bedste kortfilm: Nu er solen død (læs anmeldelse)
Bedste ikke-engelsksproget film: Hwayi: A Monster Boy (læs anmeldelse)
Bedste indie-gyserfilm: Creep (læs anmeldelse)
Bedste gyserkomedie: Housebound (læs anmeldelse)
Bedste sniger-gyserfilm: Starry Eyes (læs anmeldelse)
Bedste jordens undergang-film: These Final Hours (læs anmeldelse)
Bedste thriller: Kvinden der forsvandt / Gone Girl (læs anmeldelse)
Årets overraskelse: It Follows (læs anmeldelse)

Er du enig, eller har du andre kandidater til vores liste?

PS. Hvis vi havde fået skrevet en anmeldelse af THE GIFT, havde den været årets thriller. Den kommer dog i 2016, hvor den får dvd premiere.
Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.