For nylig kom en masse koncepttegninger til en ny Alien-film med Sigourney Weaver frem via District 9 og Chappie instruktøren Neill Blomkamp, der havde en stor drøm om at lave en ny Alien-film.

Fans cremede nærmest i bukserne ved tanken, og nu ser det ud til, at Fox har hørt folks bønner, for Blomkamp lagde i går følgende op på sin Instagram profil:

Ifølge Deadline vil Ridley Scott producere filmen, som kommer til at foregå efter Prometheus 2, som Scott selv instruerer.

Sigourney Weaver har allerede udtalt følgende om idéen, mens den var på tegnebrættet:

“it would be very organic and very original, and because of that, it would make me want to do it. If it was someone as talented as Neill, I’d certainly listen.”Sigourney Weaver

Nu venter vi bare spændt på flere detaljer.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg