Med kun 2½ måned til premieren er der nu endelig kommet en trailer til den tredie ‘The Ring‘-film: RINGS.

I Rings vender Samara tilbage med et nyt hjemsøgt videobånd – 13 år efter The Ring og The Ring Two. Men andre ord, så er det umiddelbart samme udgangspunkt og plot, som i de to forgængere.

Personligt må jeg indrømme, at mine forventninger er blevet ret høje, da en af manuskriptforfatterne er Akiva Goldsman. Han vandt en Oscar (og en bunke andre priser) for sit manuskript til A Beautiful Mind. Derudover har han bl.a. skrevet A Time to Kill og I Am Legend. Nåh ja, og så er han en af manuskriptforfatterne bag den kommende filmatisering af Stephen King’s The Dark Tower (Det Mørke Tårn).

De medvirkende i Rings tæller blandt andet Matilda Lutz, Aimee Teegarden, Johnny Galecki (The Big Bang Theory), Vincent D’Onofrio (The Cell) og Alex Roe (The Fifth Wave). Naomi Watts vender altså ikke tilbage i rollen fra de to forrige film.

Den spanske instruktør F. Javier Gutiérrez har i 2008 lavet den apokalyptiske sci-fi film Tres días (med den engelske titel Before The Fall), og han har faktisk ikke lavet nogle film siden da. Nu har han dog fået tjansen med at lave en ny The Ring-film 11 år efter den forrige.

Der kan vist ikke herske meget tvivl om, at der er store forventninger til Rings, da det er en film, der har sat spor (måske endda ar) i mange. På den anden side er der den sædvanlige irritation over, at der igen koges suppe på en gammel succes fremfor at være nyskabende.

Rings er sat til at få dansk biografpremiere den 10. november 2016, hvilket er 2 uger efter den amerikanske premiere. Hvis den klarer sig dårligt der, er det muligt, den forsvinder fra den danske premiereliste igen. Det er i hvert fald en typisk tendens, vi ser med især gyserfilm i Danmark.

Se traileren til Rings nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.