I november kommer der en række nye film og serier på den danske Netflix, og en del af dem er gyser-relateret. Se hvilke film og serier inden for horror, thriller og sci-fi, der kommer på Netflix i november 2016 nedenfor.

The Possession

Premiere 1/11/2016

En ung pige køber en antik boks på et loppemarked. Den viser sig at indeholde en ældgammel og meget ondsindet ånd, så pigens skilte forældre må prøve at ophæve forbandelsen.

The Guest

Premiere 1/11/2016

En ung soldat ankommer til Peterson familien. Han hævder at være en god ven af deres elskede søn, der døde i kamp. Petersons byder David velkommen i deres hjem og ind i deres liv, men da folk på mystisk vis dør i byen, begynder familiens teenagedatter Anna at spekulere på, om David er ansvarlig.

The Impossible

Premiere 1/11/2016

The Impossible følger en familie under tsunamien, der ramte Sydøstasien i december 2004. Filmen er instrueret af intruktøren bag Børnehjemmet.

Premiere 1/11/2016:

Beautiful Creatures

Warm Bodies

Vampires Suck

Sisters (2006)

American Poltergeist

American Poltergeist 2

Yakuza Apocalypze


The Expanse (sæson 1)

Premiere 3/11/2016

To århundreder ud i fremtiden forbinder en savnet person en betjent fra Asteroidebæltet, en kaptajn på et fragtskib og en diplomat, som forsøger at afværge en krig.

Sleepy Hollow – sæson 3

Premiere 10/11/2016

Dette er den nutidige genfortælling af den klassiske historie om Ichabod Crane og hans bestræbelser på at stoppe den hovedløse rytter.

The Innocents (Los Inocentes)

Premiere 10/11/2016

I Argentina i det 19. århundrede vender en mand tilbage til sin families plantage efter 15 år. Det ripper op i en voldelig fortid, mishandling af slaver og onde ånder.

Premiere 15/11/2016:

Cabin Fever 2: Spring Fever

Haunt

Scenic Route

Road Games

Emulsion

Repeaters

 

Mercy (2016)

Premiere 22/11/2016

To brødre kæmper mod deres halvsøskende, da en rejse hjem for at se til deres døende mor afslører gamle hemmeligheder og bliver en kamp for overlevelse.

3% (sæson 1)

Premiere 25/11/2016

I en postapokalyptisk verden, som er grusomt opdelt mellem velstand og ødelæggelse, får du kun én chance for en bedre skæbne – det lykkes kun for 3%.

Premiere 25/11/2016:

The Cabin in the Woods

Piranha 3DD

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg