Danske Niels Arden Oplev skal prøve at lave en bedre version af thrilleren Flatliners fra 1990. Se den i de danske biografer sommeren 2017.

Niels Arden Oplev blev især kendt i udlandet, efter han instruerede Mænd der hader kvinder i 2009. Nu får han chancen for at lave en genindspilning af Joel Schumachers thriller med bl.a. Kiefer Sutherland, Kevin Bacon og Julia Roberts.

Flatliners (1990)

Denne gang skal Ellen Page, Nina Dobrev, Diego Luna og Charlotte McKinney prøve at komme tilbage fra de døde. Det siges, at Kiefer Sutherland, James Norton og Kiersey Clemons spiller samme karakterer som i den originale film. Det kunne derfor godt være en fortsættelse af en art.

Flatliners (2017) cast

Her er plottet til Flatliners anno 2017:

Nogle medicinstuderende eksperimenterer med nærdød-oplevelser, for efterfølgende at blive genoplivet og dokumentere oplevelserne. Men det er ikke uden konsekvenser…

Michael Douglas producerede den originale film, og han producerer også genindspilningen, hvis manuskript er skrevet af Ben Ripley (Source Code, Species III, Species: The Awakening).

Flatliners er pt. sat til at få dansk biografpremiere den 17. august 2017, hvilket er dagen før den amerikanske premiere.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.