Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i september 2023? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i september 2023.

Netflix i september 2023 byder på gyserfilm som fx vampyrkomedien Greven, M. Night Shyamalans OLD, The Gallows Act II, The Forever Purge og Blood.

Men derudover kommer der der også nogle interessante thrillerserier som den tyske Fritzl-agtige Kære barn og den spanske miniserie Brændt. Hvis du synes, at sidstnævnte er interessant, kommer der samme dag en true crime-dokumentar om samme sag; Interview med Rosa Peral.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i september 2023 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen. Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

The Gallows Act II (2019)

Premiere den 1. september 2023

I denne efterfølger til The Gallows fremfører en håbefuld skuespiller en monolog fra et stykke med en forbandelse for sine onlinefans og påkalder sig en ond ånds vrede.

En dag og en halv (2023)

Premiere den 1. september 2023

I et desperat forsøg på at blive genforenet med sin datter brager en bevæbnet mand ind på det lægehus, hvor hans ekskone arbejder, og kidnapper hende.

Læs vores EN DAG OG EN HALV anmeldelse >

The Forever Purge (2021)

Premiere den 3. september 2023

Efter den årlige nat med anarki løber løbsk, må to familier modstå de hensynsløse mordere, der stræber efter at overtage landet.

6ixtynin9 The Series (2023)

Premiere den 6. september 2023

Efter at have mistet sit job finder en kvinde en mystisk pakke på sit dørtrin – hvorefter hendes liv tag en negativ drejning.

Læs vores engelske 6ixtynin9 anmeldelse >

Scouts Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America (2023)

Premiere den 6. september 2023

Overlevende, whistleblowere og eksperter fortæller om Boy Scouts of America’s årtier lange forsøg på at skjule hændelser med seksuelt misbrug og de hjerteskærende følger.

Læs vores engelske SCOUTS HONOR anmeldelse >

Kære barn / Dear Child – Miniserie (2023)

Premiere den 7. september 2023

En mystisk kvindes flugt fra et frygteligt fangenskab leder efterforskerne på sporet af den mørke sandhed bag en uopklaret forsvinden 13 år tidligere.

Læs vores KÆRE BARN anmeldelse >

Brændt / Burning Body – Miniserie (2023)

Premiere den 8. september 2023

Da en politibetjent bliver myrdet og hans lig brændt, fokuserer alle på to andre betjente – hans kæreste og hendes elsker. Inspireret af virkelige begivenheder.

Læs vores engelske anmeldelse >

Interview med Rosa Peral – Dokumentarfilm (2023)

Premiere den 8. september 2023

Denne true-crime-dokumentar viser Rosa Perals første interview fra fængslet, efter hun blev dømt for mordet på sin partner med hjælp fra en tidligere elsker.

Læs vores engelske anmeldelse >

Old (2021)

Premiere den 13. september 2023

En familie holder ferie ved en afsidesliggende strand og rystes over at opdage, at stedet besidder kræfter, som fremskynder aldringen og forkorter deres liv til én dag.

Thursday’s Widows: Sæson 1 (2023)

Premiere den 14. september 2023

Teresa finder sin mand og hans to bedste venner døde i det velhavende samfund, hvor de bor. Når sandheden kommer frem, vil mørke hemmeligheder også blive afsløret.

Læs vores engelske THURSDAY’S WIDOWS anmeldelse >

Greven / El Conde (2023)

Premiere den 15. september 2023

Augusto Pinochet er en vampyr, der er klar til at dø, men gribbene omkring ham vil ikke lade ham gå uden et sidste bid. En mørk satire af Pablo Larraín.

Læs vores GREVEN anmeldelse >

Blood (2022)

Premiere den 21. september 2023

Efter at være flyttet på landet med sine børn sættes en sygeplejerskes etik på prøve, da hendes søn begyndet en ildevarslende forvandling.

Læs vores BLOOD anmeldelse >

Who Killed Jill Dando? Dokumentarserie (2023)

Premiere den 26. september 2023

Oplev det chokerende mord fra 1999 på den elskede tv-vært Jill Dando, som fortsætter med at mystificere eksperter og offentligheden, i denne dybdegående dokumentar.

Læs vores engelske WHO KILLED JILL DANDO? anmeldelse >

Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso (2023) – Dokumentarserie

Premiere den 28. september 2023

Denne dokumentar dykker ned i de ubesvarede spørgsmål omkring retssagen mod Jessica Wongso flere år efter hendes bedste veninde, Mirna Salihins, død.

Læs vores engelske ICE COLD anmeldelse >

Reptile (2023)

Premiere den 29. september 2023

En hårdkogt kriminalbetjent afdækker et komplekst net af bedrag, da han graver efter sandheden bag det brutale mord på en ung ejendomsmægler.

Læs vores REPTILE anmeldelse >

Nowhere (2023)

Premiere den 29. september 2023

Gravid, alene og drivende i havet forsøger en kvinde, der er fanget i en skibscontainer, at overleve efter at være flygtet fra et ødelagt totalitært land.

Læs vores NOWHERE anmeldelse >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg