Gyserfilm-kongen James Wan står bag idéen til den kommende thriller Smart House, der skal instrueres af den franske horror-instruktør Alexandre Aja.

James Wan skal producere thrilleren Smart House, som han selv har fået idéen til. De fleste gyserfans kender Wan, der står bag bl.a. Saw, The Conjuring / Nattens dæmoner og Insidious.

Filmen skal instrueres af Alexandre Aja, som mange kender fra bl.a. Haute Tension, Piranha 3D og The Hills Have Eyes.

Manuskriptet skrives af Brad Keene (The Grudge 3, The Gravedancers), og Lionsgate har købt rettighederne til filmen.

Plottet:

En familie bliver sendt i vidnebeskyttelse i et topmoderne selvstyret hus. Da en gruppe lejemordere finder familien, går huset i et dødeligt forsvarsangreb!

Det skal nok blive interessant, og der kommer garanteret masser af gysende øjeblikke med de to gyserkonger involveret.

Vi ved endnu ikke, hvornår Smart House får premiere.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg