Læsetid ca. 2 min.

Shadowed er titlen på en ny horrorkortfilm fra den svenske instruktør David F. Sandberg, der også har lavet Lights Out og Annabelle 2: Skabelsen. Se kortfilmen her!

Shadowed er, ifølge David F. Sandberg selv, i familie med hans anden kortfilm Lights Out, der startede hele hans karriere, og blev til en spillefilm i 2016.

Som altid er hans hustru Lotta Losten med i kortfilmen, der er produceret i deres eget hjem i denne Corona-tid.

Hvis du ved, hvordan David ser ud, kan du nok også godt genkende ham i en anden vigtig rolle i kortfilmen Shadowed. Hans genkendelige omrids lader sig ikke fornægte.

Som et lille ekstra tip herfra, så kan det varmt anbefales at følge både Lotta Losten og David F. Sandberg på eksempelvis Instagram. De deler ofte ud af spændende “behind the scenes” oplevelser og tanker omkring kommende projekter. Nå ja, og hvordan det er at være skandinaver i Hollywood.

Se kortfilmen på 3 minutter her

Kortfilmen fra David F. Sandberg og Lotta Losten viser, hvor enkelt det kan gøres, når man leger med skygger. De to har faktisk lavet en række kortfilm, der tager udgangspunkt i eget hjem, så den lå lige til højrebenet. Præcis som ved Lights Out, så er der også lidt humor med inde over… bare for at få rædslen til at ramme hårdere!

Læs også: Vores anmeldelse af spillefilmen Lights Out >

Shadowed varer 3 minutter, og den skal helt sikkert ses i mørket!

Se kortfilmen nedenfor.

Relaterede links