The Sinner sæson 2 begynder i USA den 1. august 2018, og den får premiere i Danmark på Netflix den 1. august 2020. Der er nu kommet et plot og en trailer, som du kan se her.

The Sinner sæson 2 handler denne gang om en mordsag, hvor en 11-årig dreng har myrdet sine egne forældre. Der er intet motiv, og der er intet ekstraordinært ved drengen, eller hvor han kommer fra.

Bill Pullman er tilbage som den skæve kriminalbetjent, Harry Ambrose, der skal opklare mordet, der er sket i hans hjemby.

Sæson 1 af The Sinner fik en naturlig afslutning, hvor sagen blev opklaret. Derfor er hovedrollen Jessica Biel heller ikke med i sæson 2. Men hun er tilbage som producer på serien, hvilket hun også var på sæson 1.

The Sinner sæson 1 er udkommet på DVD og senere Netflix herhjemme, og vi var blæst omkuld af sæson 1! Den kan virkelig anbefales. Læs evt. vores anmeldelse her >

Men der har i perioder også været mulighed for at se serien på fx svenske svt.

USA Network har lagt de første afsnit online, men det er kun for amerikanere. Hvis du har en VPN-løsning, kan du dog godt få lov at se den fra Danmark. Du kan fx få 30 dage gratis prøve hos Express VPN her >

Sæson 2 af The Sinner får premiere på Netflix i USA den 9. november 2018. Den får premiere på Netflix i Danmark den 1. august 2020.

Se traileren til sæson 2 nedenfor.