Efter at have sendt utallige små klips ud fra ‘True Blood’ sæson 4, kommer der nu en video fra HBO, som tager os med bag om scenen. Det er ikke fordi, det er nogen lang video, men lidt er vel også godt.

Vi møder skaber/executive producer Alan Ball, Jim Parrack, Anna Paquin, Kevin Alejandro, Nelsan Ellis, Stephen Moyer, Alexander Skarsgard, Deborah Ann Woll, Sam Trammell, Joe Manganiello og Ryan Kwanten.

4. sæson af ‘True Blood’ har premiere i USA søndag den 26. juni 2011.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.