Latino Review rapporterer, at Sam Worthington – bedst kendt fra ‘Terminator Salvation’, ‘Avatar’ samt den kommende ‘Crash of the Titans’ – skal spille hovedrollen som Dracula i Universals filmatisering af ‘Dracula: Year Zero’.
‘Dracula: Year Zero’ vil handle om ’Vlad the impaler’, og der er sat $100 mio. af til projektet. Den vil blive produceret af Mark Steven Johnson (’Ghost Rider’, ’Daredevil’) og instrueres af Alex Proyas (’Knowing’, ’I, Robot’, ’The Crow’).
‘Dracula: Year Zero’ er sat til at udkomme i sommeren 2011, hvorimod Summit vil udgive deres Dracula-version ’Vlad’ sammen med Brad Pitt’s produktionsselskab Plan B i 2012.Det bliver spændende at se, hvem der klarer det bedst.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg