Leder du efter nye gyserfilm på Netflix i oktober 2021? Se her en liste over hvilke gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i løbet af oktober 2021.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i oktober 2021 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har altid premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

The Guilty (2021)

Premiere den 1. oktober 2021 

En betjent, som er blevet degraderet til medarbejder ved alarmcentralen, kæmper for at redde en kaldende person gennem en rystende dag fuld af afsløringer og erkendelser.

Læs vores THE GUILTY anmeldelse >

En ond sekt: Colonia Dignidad / A Sinister Sect: Colonia Dignidad – Sæson 1 (2021)

Premiere den 1. oktober 2021

En koloni af tyske kristne med en karismatisk og manipulerende leder etablerer sig i Chile og bliver en vigtig brik for diktaturet.

Læs vores engelske anmeldelse >

Oats Studios: Sæson 1 (2017)

Premiere den 1. oktober 2021

Instruktøren Neill Blomkamp har produceret en række eksperimentelle kortfilm, der beskriver postapokalyptiske verdener og mareridtsagtige scenarier.

Læs vores engelske anmeldelse >

Archive (2020)

Premiere den 1. oktober 2021

I 2038 forsøger en robotvidenskabsmand i hast at skabe en kopi af sin afdøde kone inklusive hendes minder, men hans tidlige prototyper bliver mere og mere jaloux.

Læs vores ARCHIVE anmeldelse (engelsk) >

The Turning (2020)

Premiere den 1. oktober 2021

En barnepige bliver ansat til at passe en forældreløs niece til en rigmand på hans afsidesliggende gods i Maine og opdager, at hendes nye hjem rummer en mørk hemmelighed.

Læs vores THE TURNING anmeldelse >

Escape the Undertaker (2021)

Premiere den 5. oktober 2021

Kan The New Day overleve overraskelserne på The Undertakers uhyggelige landsted? Det er op til dig at afgøre deres skæbne i denne special med WWE-tema.

Når ingen hører dig skrige / There’s Someone Inside Your House (2021)

Premiere den 6. oktober 2021

Makani og hendes venner på Osborne High School forsøger at afsløre og stoppe en maskeret morder, der går efter eleverne og afslører deres største hemmeligheder.

Læs vores anmeldelse >

House of Secrets: The Burari Deaths (2021)

Premiere den 8. oktober 2021

Selvmord, mord – eller noget helt andet? Denne dokumentarserie ser nærmere på uhyggelige sandheder og teorier om 11 familiemedlemmers dødsfald i en familie i Delhi.

Læs vores HOUSE OF SECRETS anmeldelse (engelsk) >

Grudge / Kin (2021)

Premiere den 8. oktober 2021

Umiddelbart før en forestående forfremmelse bliver en politichef rodet ind i en dødsulykke og afslører et hævnkomplot mod sine kolleger.

Læs vores GRUDGE anmeldelse (engelsk) >

Feberdrøm / Fever Dream (2021)

Premiere den 13. oktober 2021

Det intense forhold mellem to unge mødre, den ene en besøgende og den anden en lokal, afslører en truende miljøkatastrofe og et åndeligt styrt.

Læs vores FEVER DREAM anmeldelse (engelsk) >

Operation Hyacinth (2021)

Premiere den 13. oktober 2021

En betjent i 1980’ernes kommunistiske Polen er ikke tilfreds med resultatet af en mordefterforskning i Warszawas bøssemiljø og beslutter sig for at finde sandheden.

Læs vores HYACINTH anmeldelse (engelsk) >

Another Life: Sæson 2 (2021)

Premiere den 14. oktober 2021

Efter at et kæmpestort artefakt fra rummet er landet på Jorden, leder Niko Breckinridge en interstellar mission for at finde ud af, hvor den kommer fra og skabe kontakt.

Du / You: Sæson 3 (2021)

Premiere den 15. oktober 2021

Nu gift og med en baby forsøger Love og Joe at skabe et normalt liv i den velhavende forstad til Madre Linda. Men gamle vaner dør sjældent.

Læs vores YOU / DU sæson 3 anmeldelse >

I lyst og død / The Trip (2021)

Premiere den 15. oktober 2021

Et par, der er ivrige efter at gøre en ende på deres ægteskab ved at myrde hinanden, tager til en afsides liggende hytte, hvor de snart møder en endnu større trussel.

Læs vores I LYST OG DØD anmeldelse >

My Name: Sæson 1 (2021)

Premiere den 15. oktober 2021

Efter hendes far bliver myrdet, sætter en hævntørstig kvinde sin lid til en magtfuld forbryderboss, der beordrer hende til at gå ind i politiet.

Læs vores MY NAME anmeldelse (engelsk) >

Lake Placid vs Anaconda (2015)

Premiere den 15. oktober 2021

Da en kolossal krokodille og en gigantisk slange går i nærkamp, må sheriffen finde en måde at standse udyrene på, inden de dræber hele byen.

Night Teeth (2021)

Premiere den 20. oktober 2021

En ung chauffør henter to mystiske kvinder og kører dem rundt fra fest til fest. Men da hans passagerer afslører deres sande natur, må han kæmpe for sit liv.

Læs vores NIGHT TEETH anmeldelse >

The Invisible Man (2020)

Premiere den 20. oktober 2021

Efter at være sluppet ud af et voldeligt og snærende forhold til et velhavende teknologisk geni oplever en kvinde at blive forfulgt og generet af et usynligt væsen.

Læs vores THE INVISIBLE MAN anmeldelse >

Locke & Key: Sæson 2 (2021)

Premiere den 22. oktober 2021

Efter mordet på deres far flytter tre søskende sammen med deres mor til farens barndomshjem, hvor de finder magiske nøgler, som giver adgang til kræfter og hemmeligheder.

Læs vores LOCKE & KEY S2 anmeldelse >

Body Cam (2020)

Premiere den 22. oktober 2021

Efter sin kollegas grusomme død opdager en politibetjent, som efterforsker sagen, at der er noget overnaturligt, som går efter betjentene i hendes enhed.

Læs vores BODY CAM anmeldelse >

Den gule regnjakke: Jagten på en seriemorder i Korea / The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea (2021)

Premiere den 22. oktober 2021

I de tidlige 00’ere hamrede Yoo Young-chul sine ofre ihjel og spredte frygt overalt i Seoul. Denne dokuserie fortæller historien om jagten på en effektiv morder.

Læs vores engelske anmeldelse >

Hypnotic (2021)

Premiere den 27. oktober 2021

Jenn, der føler sig fastlåst både personligt og fagligt, beder en mystisk hypnotisør om hjælp, men bliver fanget i et dødbringende psykologisk spil.

Læs vores HYPNOTIC anmeldelse >

Nobody Sleeps in the Woods Tonight del 2 (2021)

Premiere den 27. oktober 2021

Da den eneste overlevende efter en blodig massakre bliver udsat for noget frygteligt, må en usikker ung betjent overvinde sin frygt for at forhindre endnu et blodbad.

Læs vores anmeldelse >

Only Mine (2018)

Premiere den 27. oktober 2021

Efter at have datet en charmerende betjent, der har forvandlet sig til en besat stalker, må en pige fra provinsen redde sig ud af hans dødsensfarlige spil.

Læs vores ONLY MINE anmeldelse (engelsk) >

The Motive (2021)

Premiere den 28. oktober 2021

I Jerusalem i 1986 skyder en 14-årig dreng sin familie på nært hold i deres senge. Men alligevel er der tvivl. I denne dokuserie står insidere frem.

Army of Thieves (2021)

Premiere den 29. oktober 2021

I denne forløber til Army of the Dead rekrutterer en mystisk kvinde bankassistenten Dieter som hjælper i en række pengeskabstyverier flere steder i Europa.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.