YOU sæson 3 er ude på Netflix nu. Var du fan af sæson 1 og sæson 2, så er der mere godt at hente her. Ikke mindst, da vi nu reelt har to seriemordere som hovedpersoner. Læs vores You / Du sæson 3 anmeldelse her!

YOU sæson 3 er nu på Netflix, og du kan godt glæde dig. Reelt har Joe været en form for Dexter, der dog lige skal igennem en syg stalker omgang, fremfor at have fokus på sin retfærdighedssans. Her med sæson 3 har han så fået sig en makker. Bevares, der er lidt ægteskabelige udfordringer, men så bliver de et team!

Det er på nogle måder “bare” mere af det samme (hvilket jo har fungeret indtil videre), men derudover er der altså også udvikling at spore. Både hos Joe og hans seriemorder-hustru, Love. Vi har derfor nu en Netflix-serie med to seriemordere som hovedpersoner.

Læs videre på vores You / Du sæson 3 anmeldelse herunder. Vi har set de første fire (ud af 10) afsnit i sæson 3.

To seriemordere og en baby!

Med udgangen af sæson 2 troede Joe (igen-igen), at han havde fundet “The One” i form af Love Quinn. Det gik så ikke helt, som han forventede, og netop som han ville dræbe hende – som han har gjort så ofte før, når tingene ikke flasker sig – kom afsløringen: Love var gravid!

LÆS OGSÅ

Vores You / Du sæson 2 anmeldelse her >

Her i Du / You sæson 3 er Joe og Love blevet gift og har fået en baby. Men denne livsændring har bare ikke ændret dem som personer. Dog prøver de begge at være gode og ordentlige. Joe (Penn Badgley) bliver dog kontant betaget af en ny kvinde. Og Love (Victoria Pedretti) har en kort lunte og løser tingene med vold.

Måske en flytning til provinsen ikke lige var noget for dette par. Der lurer konstant provo-øjeblikke for Love, der er omgivet af “Momfluencers” og andet overfladisk. Mens Joe falder for enhver, der heller ikke passer ind i provinsbyens overfladiske rammer.

Et seriemorder team

Der er dog som sagt den forskel – fra de to tidligere sæsoner – at de to nu virkelig gerne vil have det til at fungere. Joe vil være den bedste ægtemand og far og endelig have en rigtig familie. Love vil bare gerne have en normal familie, hvor kærlighed er i fokus.

Og så kender hun alle Joes små tegn på besættelse.

Det viser sig dog hurtigt (med hjælp fra en parterapeut), at de jo i virkeligheden er utrolig ens og bare ønsker kærlighed og stabilitet. De er et team! Og et team holder sammen og løser alle udfordringer og problemer – også dem ens egen ægtefælle kommer til at skabe ved et øjebliks arrigskab eller passion.

På den måde bliver de to seriemordere reelt et team, der hjælper hinanden og støtter hinanden. Det er sygt, men fungerer for dem. Indtil videre, i hvert fald (her fire afsnit inde). Lidt ligesom Sheila og Joel i Santa Clarita Diet. Eller Dexter, hvis han var blevet gift med en anden seriemorder i Dexter.

YOU (Du) sæson 3 anmeldelse | Netflix-serie

Kommer der en You sæson 4? Ja!

Ja, der kommer mere You på Netflix. Dagen inden You sæson 3 får premiere på Netflix, kom beskeden om, at de netop har overstået optagelserne for You sæson 4. Vi er altså ikke blot ude i, at der er sagt OK til en sæson mere. Næ nej, den er allerede skudt.

Her i sæson 3 har vi set endnu mere fra Joes fortid (eller rettere, hans barndom) for at forstå ham bedre. Netop dette sikrer også, at vi hele tiden får en større forståelse for ham. Han er jo stadig dybt forstyrret og har myrdet et hav af mennesker. Men, ligesom Dexter, mener han selv, at hans kodeks er i orden.

Sådan, basalt set, så har det jo oftest været ofrene, der selv har skabt dumme situationer. I hvert fald hvis du spørger Joe. Og selvom han nu også skal rydde op efter Love, så begår han stadig selv en del fejl. Der er, med andre ord, stadig en masse at arbejde videre med i dette univers.

Se You sæson 3 på Netflix nu!

Der er igen 10 afsnit i den nye sæson af You, så der er masser at se frem til. Foruden Penn Badgley som Joe Goldberg og Victoria Pedretti som Love Quinn, så er der en række spændende nye biroller i provinsrammerne.

Scott Speedman (The Strangers) spiller eksempelvis  deres nabo. Tati Gabrielle (Chilling Adventures of Sabrina) spiller en bibliotekar, der naturligvis kommer i kontakt med den bogelskende Joe. Og så er der Dylan Arnold (Halloween Kills) som Theo, der hurtigt kaster sin opmærksomhed på Love.

Nå ja, og Saffron Burrows (Deep Blue Sea) er også stadig med som Dottie Quinn. Mor til Love og derfor nu også mormor med stort M. Hun er stadig god til at drive alle til vanvid, men hjælper også, når Joe og Love hele tiden skal rydde op i deres eget rod.

You/Du sæson 3 kan ses på Netflix fra den 15. oktober 2021.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.