Leder du efter nye gyserfilm på Netflix i januar 2021? Se en liste over hvilke gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i januar 2021.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i januar 2021 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i januar 2021, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Captive State (2019)

Premiere på Netflix den 1. januar 2021

I en nær fremtid er Jorden blevet invaderet og overtaget af fremmede væsner. De dræner planeten for ressourcer, mens de arbejder sammen med udvalgte mennesker for at holde ro og orden i samfundet. Gabriel er en ung mand fra Chicago, der er alene i dette helvede. Hans forældre blev dræbt af rumvæsnerne, og hans bror blev folkehelt, da han forsøgte at kæmpe mod de fremmede, da de først ankom. Nu står Gabriel over for sit eget valg. Skal han holde lav profil eller tage kampen op mod rumvæsnerne?

Læs vores CAPTIVE STATE anmeldelse >

Slaughterhouse Rulez (2018)

Premiere på Netflix den 1. januar 2021

En hæderkronet britisk kostskole bliver forvandlet til en blodig kampplads, da et mystisk jordfaldshul opstår på et nærliggende fracking område, hvilket udløser ubeskrivelige rædsler.

Andre titler, der har premiere på Netflix den 1. januar 2021:

Crimson Peak (2015)

Crawl (2019)

Premiere på Netflix den 6. januar 2021

Stadig vildere orkaner rammer beboede områder, og gang på gang må kystområderne i Florida evakueres. Haley vælger imidlertid at ignorere evakueringsordren, fordi hun vil finde sin far, som er forsvundet inden for de sidste timer. Det lykkes hende at finde ham – alvorligt såret – i krybekælderen under deres hjem, men samtidig er de blevet afskåret af de stigende vandmasser. Snart viser det sig, at vandet og stormen ikke er det, de behøver bekymre sig mest om. For med vandet kommer også en skrækindjagende trussel op fra dybet …

Læs vores CRAWL anmeldelse >

Surviving Death: Undersøgelser af beviser for et efterliv (2021)

Premiere på Netflix den 6. januar 2021

Hvad sker der, når vi dør? Denne dokumentarserie går tæt på personlige historier og forskning i nærdødsoplevelser, reinkarnation og paranormale fænomener.

Læs vores engelske SURVIVING DEATH anmeldelse >

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer (Dokumentar-miniserie)

Premiere på Netflix den 13. januar 2021

Under overfladen på solbeskinnede Los Angeles i 1985 lurer en nådesløs seriemorder. I denne true-crime-fortælling giver to efterforskere ikke op, før de har fanget ham.

Læs vores NIGHT STALKER anmeldelse >

Ma (2019)

Premiere på Netflix den 14. januar 2021

Sue Ann er en enspænder i den stille by Ohio. Da en teenager beder hende om at købe sprut, tilbyder Sue Ann, at de unge kan holde fest i hendes kælder. Men der er et par regler: Én skal være ædru. Der må ikke bandes. Gå ikke ovenpå. Og kald hende “Ma”.

Læs vores MA anmeldelse >

Outside the Wire (2021)

Premiere på Netflix den 15. januar 2021

I en nær fremtid befinder en dronepilot sig i en krigszone, og sammen med en tophemmelig androide skal han udføre en mission for at stoppe et atomangreb.

Læs vores OUTSIDE THE WIRE anmeldelse >

Partners for Justice: Sæson 1-2 (2019)

Premiere på Netflix den 15. januar 2021

For at fange kriminelle og løse sager går en retsmedicinsk læge sammen med en ung og uerfaren anklager.

Sightless (2020)

Premiere på Netflix den 20. januar 2021

Efter et angreb gør hende blind, trækker Ellen Ashland sig væk fra resten af verdenen for at komme sig. Men snart rammer paranoia hende, og hun er ude af stand til at overbevise nogen om, at hendes overfaldsmand er vendt tilbage for at terrorisere hende.

Læs vores SIGHTLESS anmeldelse >

Riverdale: Sæson 5

Premiere på Netflix den 21. januar 2021

Mens teenageren Archie og hans venner prøver at navigere mellem emner som sex, romantik, skolen og familien, bliver de viklet ind i et mørkt mysterium i Riverdale.

Split (2017)

Premiere på Netflix den 22. januar 2021

James McAvoy spiller hovedrollen som Kevin, en mand med 23 personligheder, der kidnapper 3 teenagepiger. Mens de bliver holdt fanget, begynder en endelig personlighed at træde frem: The Beast.

Læs vores SPLIT anmeldelse >

The Witch (2016)

Premiere på Netflix den 22. januar 2021

Vi befinder os i New England i 1630. William og Katherine lever et dedikeret kristent liv med deres fem børn. Men da deres nyfødte søn forsvinder på mystisk vis, og deres afgrøder fejler, begynder familien at vende sig mod hinanden.

Læs vores THE WITCH anmeldelse >

Snowpiercer: Sæson 2 (2021)

Premiere på Netflix den 26. januar 2021

Jorden er frosset til is, og de sidste overlevende bor på et gigantisk tog, der kører rundt på kloden. De kæmper med at leve sammen på trods af togets klasseopdeling.

Læs vores SNOWPIERCER sæson 2 anmeldelse her >

50M2: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 27. januar 2021

En lejemorder, der har bedraget sine bosser, gemmer sig i en skrædderbutik, hvor han forveksles med den afdøde ejers søn, en identitet, han beslutter sig for at udnytte.

Under frysepunktet / Below Zero (2020)

Premiere på Netflix den 29. januar 2021

Da en fangetransport bliver angrebet på en øde vejstrækning, må chaufføren (Javier Gutiérrez) kæmpe mod personer både i og uden for bilen for at overleve.

Læs vores UNDER FRYSEPUNKTET anmeldelse her >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.