Leder du efter nye gyserfilm på Netflix i november 2020? Se en liste over hvilke gyserfilm, thrillere og science fiction film samt serier, der kommer på Netflix i november 2020.

Listen over gyserfilm, thrillere & sci-fi film samt serier på Netflix i november 2020 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i november 2020, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Insidious: Chapter 2 (2013)

Premiere på Netflix den 1. november 2020

Mens Lambert-familien prøver at komme ovenpå efter deres søns kamp mod onde ånder, må faderen, Josh, se sin egen grusomme barndom i øjnene.

Læs vores INSIDIOUS 2 anmeldelse >

Insidious: Chapter 3 (2015)

Premiere på Netflix den 1. november 2020

I Insidious: Chapter 3 går vi tilbage i tiden – før de to forrige film – og følger en teenagepige og hendes familie. Filmen viser, hvordan den synske Elise Rainier modvilligt går med til at bruge sine evner til at kontakte de døde, for at hjælpe en teenagepige, der er blevet udvalgt af mørke kræfter.

Læs vores INSIDIOUS 3 anmeldelse >

Lords of Chaos (2018)

Premiere på Netflix den 1. november 2020

Norges måske største kultureksport er black metal, og det er i høj grad det berygtede band Mayhems fortjeneste. Startet af en gruppe drenge i Oslo i begyndelsen af 80’erne med guitarist ‘Euronymous’ som drivkraft, var deres mål at bringe satanisk metalmusik ud i alle afkroge af verden. Men musikken blev dog overskygget af en række voldsomme hændelser, fra forsangeren Deads selvmord (billedet af hans lig blev brugt af bandet på deres demo-album) til en række kirkeafbrændinger og kulminerende i mordet på Euronymous.

Læs vores engelske anmeldelse af Lords of Chaos >

Dragged Across Concrete (2018)

Premiere på Netflix den 1. november 2020

DRAGGED ACROSS CONCRETE følger to kriminalbetjente, der bliver suspenderet, da en video af deres voldelige fremfærd lækkes i medierne. Med kun få penge og ingen muligheder, synker de bitre politimænd ned i den kriminelle underverden og må erkende, at der venter mere på dem i skyggerne, end de havde regnet med.

Andre titler, der har premiere på Netflix den 1. november 2020:

The Girl on the Train (2016)
House at the End of the Street (2012)
Seed of Chucky (2004)
Voice: Sæson 2

Limitless (2011)

Premiere på Netflix den 2. november 2020

Eddies karriere som forfatter går trægt, men det ændrer sig, da han tager et stof, som giver ham en enestående evne til at fokusere mentalt.

Chloe (2009)

Premiere på Netflix den 2. november 2020

Da Catherine mistænker sin mand for at være utro og hyrer sexede Chloe til at teste ham, varer det ikke længe, før de indbyrdes forhold intensiveres.

Paranormal: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 5. november 2020

En skeptisk hæmatolog hvirvles ind i en række uforklarlige begivenheder, hvorefter han ufrivilligt bliver den anvendte ekspert ved paranormale efterforskninger.

Læs vores PARANORMAL anmeldelse >

Carmel: Who Killed Maria Marta? (Doku-miniserie)

Premiere på Netflix den 5. november 2020

En kvinde bliver fundet død i sit badekar med en blodpøl tæt på. Hendes mand tror, hun er gledet i badet og har slået hovedet. Men obduktionen siger noget andet.

Læs vores engelske CARMEL anmeldelse >

Fanget – En morder iblandt os / Trapped: Sæson 2

Premiere på Netflix den 7. november 2020

Et mordoffers lig dukker op i en lille islandsk landsby, netop som en alvorlig snestorm afskærer regionen fra resten af verden.

Graceful Friends: Sæson 1

Premiere på Netflix den 12. november 2020

Da et pludseligt dødsfald bringer alles beskidte hemmeligheder frem i lyset, mister en sammentømret vennegruppe kontrollen over deres liv og ægteskaber.

Læs vores engelske GRACEFUL FRIENDS anmeldelse >

Escape Room (2019)

Premiere på Netflix den 13. november 2020

Seks fremmede ender i nogle omstændigheder uden for deres kontrol, og de må nu bruge alle deres evner for at overleve.

Læs vores ESCAPE ROOM anmeldelse >

Midas’ håndlangere (Miniserie)

Premiere på Netflix den 13. november 2020

En velhavende forretningsmand bliver afpresset. Hans reaktion kan betyde forskellen mellem liv og død. Inspireret af en Jack London-novelle. Foregår i det moderne Madrid.

Læs vores engelske anmeldelse >

US (2019)

Premiere på Netflix den 26. november 2020

En mor (Lupita Nyong’o ) og en far (Winston Duke) tager deres børn med til familiens hus ved stranden, hvor de har planer om at trække stikket ud og hygge med venner (bl.a. Elizabeth Moss). Men aftenen tager en brutal drejning, da nogle uventede gæster dukker op.

Læs vores anmeldelse af Us >

The Call (2020)

Premiere på Netflix den 27. november 2020

En kvinde vender tilbage til sit tidligere hjem og finder en gammel telefon, der giver hende mulighed for at tale med nogen, der boede i samme hus for 20 år siden.

Læs vores THE CALL anmeldelse >

Stemmerne / Don’t Listen (2020)

Premiere på Netflix den 27. november 2020

Efter en tragisk begivenhed i deres nye hjem, hører Daniel en spøgelsesagtig bøn om hjælp, der får ham til at kontakte en anerkendt ekspert i paranormale aktiviteter.

Læs vores STEMMERNE anmeldelse >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.