Horror på Netflix i februar 2020? Se en liste over hvilke horror, thriller og science fiction film samt serier, der kommer på Netflix i februar 2020.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i løbet af februar 2020 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i februar 2020, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Locke & Key: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 7. februar 2020
Efter mordet på deres far flytter tre søskende sammen med deres mor til farens barndomshjem, hvor de finder magiske nøgler, som giver adgang til kræfter og hemmeligheder.

Læs vores anmeldelse af LOCKE & KEY >

Horse Girl (2020)

Premiere på Netflix den 7. februar 2020
En sød outsider med en forkærlighed for håndværk, heste og overnaturlige krimiserier oplever, at hendes drømme blander sig sammen med hendes vågne liv.

Læs vores anmeldelse af HORSE GIRL >

Van Helsing: Sæson 4

Premiere på Netflix den 8. februar 2020
Vanessa omfavner en ny filosofi, mens hemmelighederne i Blak-Tek afsløres, og Sam forfølger hans onde dagsorden: Genopstandelsen af the Dark One.

Sidste stop (2018)

Premiere på Netflix den 11. februar 2020
På sin daglige togrejse bliver en forsikringssælger narret til at sige ja til et mistænkeligt velbetalt tilbud fra en mystisk medpassager.

Læs vores anmeldelse af SIDSTE STOP >

The First Purge (2018)

Premiere på Netflix den 12. februar 2020
En narkobaron får en politisk opvågning, da han forsøger at overleve en nat i sit kvarter, hvor al kriminalitet er lovlig.

The Curse of La Llorona (2019)

Premiere på Netflix den 19. februar 2020
La Llorona færdes i skyggerne, hvorfra hun betragter børnene, desperat efter at erstatte tabet af sine egne. Men efterhånden som århundrederne er gået, er hendes ønsker blevet stadigt mere grådige, og hendes metoder tilsvarende skræmmende. I halvfjerdsernes Los Angeles glider La Llorona gennem natten, og betragter de sovende børn. Da hun ignorerer de desperate advarsler fra en mor, der er mistænkt for børnemishandling, drages en ung socialarbejder og hendes egne små børn ind i et skræmmende mareridt. Deres eneste håb om at overleve La Lloronas evige vrede viser sig at være en desillusioneret præst og den mysticisme, han praktiserer for at holde det onde på afstand i det spinkle rum, hvor frygt og tro konfronterer hinanden…

Læs vores anmeldelse >

Spectros: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 20. februar 2020
En teenagedreng og hans venner bliver fanget i et opgør mellem brasiliansk trolddom og japanske Shinto-ånder i deres nabolag.

Læs vores engelske anmeldelse af SPECTROS >

Unabomber: In His Own Words

Premiere på Netflix den 22. februar 2020
En dokumentarserie i fire dele om den amerikanske terrorist, Ted Kaczynski, der er bedre kendt som Unabomber. 

Læs vores engelske anmeldelse af UNABOMBER >

I Am Not Okay With This: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 26. februar 2020
En teenagepige tager livtag med skole, familie og seksualitet – og prøver at vænne sig til sine nye superkræfter. Baseret på en grafisk roman af Charles Forsman.

Læs vores anmeldelse af serien >

The Trials of Gabriel Fernandez (2020)

Premiere på Netflix den 26. februar 2020
Det brutale mord på en dreng og den offentlige retssag mod hans værger og socialarbejdere stiller spørgsmålstegn ved, hvordan systemet beskytter sårbare børn.

Læs vores anmeldelse af dokumentarserien >

Altered Carbon: Sæson 2 (2020)

Premiere på Netflix den 27. februar 2020
Efter 250 år på is vender en fange tilbage til livet i en ny krop med kun en enkelt chance for at genvinde sin frihed: ved at løse en gådefuld mordsag.

Læs vores anmeldelse af sæson 2 >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.