M. Night Shyamalan har ikke haft et filmhit i mange år, men ikke desto mindre har hans seneste gyserfilm The Visit klaret sig ret godt i de amerikanske biografer. Desværre tror de danske biografdistributører ikke på filmen, så den ryger nu direkte på DVD og Blu-ray…

Filmen handler om et søskendepar, der besøger deres bedsteforældre, men der er noget helt galt med dem. De får bl.a. at vide, at de ikke må komme ud fra deres værelse efter kl. 21.30.

The Visit skulle have haft biografpremiere herhjemme den 7. januar 2016, men den udkommer nu i stedet på DVD og Blu-ray den 28. januar 2016.

Den gode nyhed er så, at The Forest kommer i biografen i stedet for. Den får biografpremiere den 4. februar 2016.

Se en trailer til The Visit nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg